Ten Island Swimrun

Swimrun_1

Ten Island Swimrun är en swimruntävling som vill utmana såväl nybörjare som erfarna inom denna växande tävlingsform. Uppfyller Du/Ni något av följande kriterier?

  • Du är en motionär som tränar regelbundet och funderar på att testa tävlingsformen swimrun
  • Du har provat swimrun i lag om två och vill prova Din egen kapacitet. Anmäl Dig till vår singelklass!
  • Du tycker att många av dagens swimrun är lite för långa men skulle gärna prova en kortare distans
  • Ni är ett samtränat lag som vill köra en ny, utmanande swimrun med lite kortare distans
  • Ni skall delta i Ö till Ö eller annan tävling och vill ha en värdemätare eller genomkörare innan tävlingen

Är svaret ja på någon av ovanstående frågor är Ten Island Swimrun något för Dig!

Ten Island Swimrun är en utmanande tävling med en lite kortare distans än de flesta swinruntävlingar som finns idag och passar därför fler. Du som tränar regelbundet kan nu utmana Dig själv eller tillsammans med en tävlingspartner på denna nya tävling. Tag chansen och utmana Dig eller Ert lag på en bansträckning om totalt 16,5 km där 2 km är simning och 14,5 km löpning uppdelat på 25 olika sträckor. Allt i den vackra skärgården, i Öckerö kommun, som erbjuder en underbar natur i form av öppet hav, klippor och idylliska vikar.

Vi ser fram emot att se Dig/Er på startlinjen och hoppas ge Dig/Er en härlig upplevelse i Göteborgs norra skärgård lördagen den 16:e augusti. Huvudområdet för tävlingen är Hönö Klåva där tävlingsgenomgång och målområde är. Starten går på Hälsö med en starttid som tajmar en gemensam målgång mellan Ten Island Race och Ten Island Swimrun. Vi lottar ut fina priser från våra sponsorer och har gemensam prisutdelning utanför Hotell Trubaduren efter tävlingen där det kommer bjudas på mat och efterfest.

För mer information, se under flikarna Klasser, Regler och Bansträckning. Sist men inte minst, anmäl dig under Anmälan (öppnar 15:e mars)!

Publicerad i Featured, Ten Island Swimrun